Skús napísať svoj konkrétny nápad. Budeme radi, keď napíšete PRESNE, čo by ste tu chceli mať. Treba sa vyjadrovať KONKRÉTNE!!!!
Sem píšte svoje názory na naše vysielanie. Úprimne sa potešíme vášmu záujmu podeliť sa s nami o vaše názory.
Dátum: 06.02.2010
Vložil: odkaz
Skús napísať svoj konkrétny nápad. Budeme radi, keď napíšete PRESNE, čo by ste tu chceli mať. Treba sa vyjadrovať KONKRÉTNE!!!!
———
Dátum: 03.02.2010
Vložil: natalia 5.a
Dobrý deň!!
Najkrajšia maska na karnavale bola stonožka a praveký človek.
———
Vložil: Kamka a Diana
Tieto fotky z karnevalu sú úplne super. Najkrajšia maska bola STONOŽKA.
Veľmi sa nám páčilo ako spievali.V stoličkovom tanci vyhrala Natálkina
mama.
Ďakujeme za fotky z KARNEVALU
DOVIDENIA
———
Vložil: Paula 5.A
Milá televízia dtlo veľmi sa mi páčilo keď ste nás kamerovali na karnevale .
Najviac sa mi páčila striga a stonožka .
ahoj
———
Vložil: Klaudia 5.a
Najviac sa mi páčila maska stonožka ktorú urobila Natálkina mama. Veľmi som sa na masku tešila a som rada, že som bola jej súčasťou.
———
Vložil: Kristínka 5.a
Ahojte všetci ! Je to super televízia. A najkrajšia maska na maškarnom bol praveký človek. A páčilo sa mi to, ked spievali pesničku.Ahoooj.
———
Vložil: Barborka5.a
Dobrý deň Vám všetkým. Páčilo sa miielanie správ DTLO. najkrajia maska podľa mňa bola praveký človek. Páčilo sa mi kde spievali pesničku. Dovideňia.
———
Vložil: Barborka5.a
Dobrý deň Vám všetkým. Páčilo sa miielanie správ DTLO. najkrajia maska podľa mňa bola praveký človek. Páčilo sa mi kde spievali pesničku. Dovideňia.
———
Dátum: 29.01.2010
Vložil: gabika
Ked som videl 3,2,a 1 spravy ..bolo to suprrrrrrrrrr.... mate naj stranku zo skol... a marosova sasa s davidom magusinom ti spivali na karnevale najjj... cawtee
———
Dátum: 28.01.2010
Vložil: kamilka 5.a
Kedˇ som videla 3 správy tak som bola prekvapená čo krúžok tvorivej dramatiky dokáže vymislieť a spracovať.Je to úžasné!!!!!!!!!!!
Ahoj
© 2011 Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode