Kedˇ som videla 3 správy tak som bola prekvapená čo krúžok tvorivej dramatiky dokáže vymislieť a spracovať.Je to úžasné!!!!!!!!!!!
Ahoj
Sem píšte svoje názory na naše vysielanie. Úprimne sa potešíme vášmu záujmu podeliť sa s nami o vaše názory.
Dátum: 28.01.2010
Vložil: kamilka 5.a
Kedˇ som videla 3 správy tak som bola prekvapená čo krúžok tvorivej dramatiky dokáže vymislieť a spracovať.Je to úžasné!!!!!!!!!!!
Ahoj
———
Dátum: 27.01.2010
Vložil: p.uč. Martinková K. , Žilina
To, čo som našla na vašej internetovej TV DTLO ma očarilo.
Ste veľmi šikovní mladí ľudia. Máte veľký talent a nebojíte sa ho rozvíjať. Tvrdo pracujete a neľutujete svoj voľný čas, ktorý musíte tejto práci obetovať.
Výsledok je nádherný. Gratulujem.
Prajem vám ešte veľa, veľa úspechov.
———
Vložil: Vážená pani učiteľka
Vaše slová nás VEĽMI,VEĽMI,VEĽMI potešili.Ďakujeme za povzbudenie. Prajeme aj my Vám veľa úspechov vo Vašej práci a tiež veľa osobných úspechov. Členovia KRÚŽKU TVORIVEJ DRAMATIKY- Liptovská Osada
———
Vložil: Paula a Diana 5.a
Veľmi sa nám páčilo ,keď nás televízia DTLO natáčala na basketbale .Dúfame že ďalšie správy budú také zaujímavé ako do teraz .
Veľmi vám prajeme veľa zdravia a šťastia .
AHOJTE
———
Vložil: Barborka 5.a
Pzdravujem Vás. Chcela by som sa Vám poďakovať. Mamina ma nútila, aby som išla na tvorivú dramatiku, ale ja som nechcela. Som teraz nadšená, že sme nerobili len scénky, ale je aj televíziu. Tak Vám srdečne poďakovať. Ďakujem.
———
Vložil: Kikuša a Baša 5.a :))
Ste veľmi dobrí.Držíme vám strašne palce =D
———
Vložil: Natália a Klaudia 5.a
Správy dtlo sú veľmi dobré, je to sranda,veľmi sa nám to páči a najviac sa nám páčilo nahrávanie pred zápasom s Považskou Bystricou. :-D
———
———
———
Vložil: Julka a Nikolka 5.A.
Toto je veľmi dobrá stránka veľmi sa mi páčia správy DTLO . Jednoducho super. Veľmi sa nám páčil basketbal.:))
© 2011 Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode