Vyhľadávanie


Kontakt

DTLO
Liptovská Osada
Školská 57
034 73

000000000

E-mail: televiziadtlo@gmail.com

Cena Martina Rázusa poputovala do Liptovskej Osady

05.06.2010 18:54

V piatok 4. júna 2010 sa v Liptovskom Mikuláši uskutočnil už 16. ročník literárnej a recitačnej prehliadky detí Liptova pod názvom Rázusovie Vrbica. Už niekoľko rokov sa na tejto veľmi zaujímavej súťaži zúčastňujú aj žiaci našej Základnej školy s materskou školou v Liptovskej Osade. V tomto roku našu školu v recitácii reprezentovali Kamila Kurpašová, Martina Chmelanová, Eva Vieriková a Antónia Vieriková. Vo vlastnej literárnej tvorbe nás reprezentoval Tomáš Koníček. Naše dievčatá odviedli jedny z najlepších výkonov a dve z nich - Eva Vieriková a Antónia Vieriková sa umiestnili ako najlepšie v zlatom pásme vo svojej kategóri , a tak boli porotou navrhnuté aj na získanie hlavnej ceny, ale napokon ich predbehla ôsmačka z Liptovského Mikuláša. Kamila a Martina skončili v striebornom pásme.

Najväčším prekvapením pre nás bolo však to, keď sme sa dozvedeli, že básne Tomáša Koníčka boli vyhodnotené ako úplne najlepšie, a tak Tomáš pre našu školu získal Cenu Martina Rázusa v literárnej tvorbe.

Dúfame, že úspechy našich žiakov motivujú aj ostatné deti, a tak okrem iných aktivít aj recitovanie či vlastná tvorba sa stanú príťažlivou pre viacerých žiakov v našej škole.


PaedDr. Jarka Koníčková

 


Webkatalog